

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Eвтина, бърза, а се получават наистина пухкави и сочни мекички
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
Тази вкусотия ще ви накара ушите да си изядете, че и за още да питате
Приготвят се много бързо
Ето как да ги приготвите
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Ето я рецептата
Със съвсем малко усилия и няколко основни съставки ще приготвите пухкава и ароматна баница